• Микроскоп Rainbow 2L Orange, Образователни материали 7-12 клас

Микроскоп Rainbow 2L Orange

  • Модел: LV72212
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС : 199,00 лв.

    Цена без ДДС: 165,83 лв.

+ -

Levenhuk Rainbow 2L серия – пет хващащи окото цвята, качествена стъклена оптика, ергономична конструкция и отличен набор от принадлежности. С микроскопа Levenhuk Rainbow 2L ученето ще се превърне в приключение! Децата ще могат да изследват микрокосмоса и сами да извършват истински вълнуващи експерименти – много по-интересно от просто четене на трудни за разбиране учебници. Детето ще научи много нови неща за стайните растения и тяхната структура, ще изследва косъма на котката и ще научи каква е разликата между него и човешката коса, ще наблюдава разнообразни микроорганизми, живеещи в капка аквариумна вода, както и много други вълнуващи неща.

Микроскопите Levenhuk Rainbow 2L осигуряват 40x-400x увеличение – напълно достатъчно за първото биологично изследване на детето. Благодарение на комбинираното (горно и долно) осветление тези микроскопи са подходящи за наблюдение на прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни обекти – изборът на образци за наблюдение зависи само от въображението на младия изследовател! Корпусите на микроскопите са изработени от лека, но устойчива пластмаса. Всеки микроскоп Levenhuk Rainbow 2L е с включен набор за експерименти Levenhuk K50.

В серията е включен и модел цифров микроскоп, който дава възможност за заснемане на удивителни снимки и видеоклипове на наблюдаваните микроорганизми.

Унгария

Етикети: Образователни материали 7-12 клас, Образователни материали 7-12 клас,