• Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS Orange (Портокал), Образователни материали 7-12 клас

Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS Orange (Портокал)

  • Модел: 72217
  • Наличност: В наличност
  • Цена с ДДС : 239,00 лв.

    Цена без ДДС: 199,17 лв.

+ -

    Избор на цвят:

Лунен камък   #72216
Аметист  #72213
Лазур #72214
Лайм     #72215
Портокал #72217

Ярките и стилни микроскопи Rainbow 2L PLUS са логичното продължение на серията Levenhuk Rainbow 2L. Новите микроскопи съчетават всички предимства на предходната линия с нови удобни характеристики. Тези микроскопи са оборудвани с две системи за осветление – това означава, че може да се наблюдават прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни образци.

Всеки модел е с включен набор за експерименти Levenhuk K50 – този набор ще помогне на младите изследователи при първите им самостоятелни експерименти и изследвания. Основната разлика при новите микроскопи е подобрената им оптика. Те предлагат по–голямо увеличение (до 640x) и може да бъдат използвани за сериозни изследвания от студенти по биология. Всички микроскопи са оборудвани с леща на обектива с пружинно закрепване – нейният дизайн предпазва от повреди, дори ако обективът докосне пробата при регулиране на фокуса.

Микроскопите Levenhuk Rainbow 2L PLUS имат надеждни метални корпуси – известни са с дългия си експлоатационен живот, дори когато се използват усилено в университети или лаборатории. И, разбира се, трябва да споменем тяхната съвременна конструкция и пет ярки цвята на корпуса – един от тези красиви микроскопи ще изглежда много добре в стаята на Вашето дете или на бюрото Ви.


Етикети: Образователни материали 7-12 клас, Образователни материали 7-12 клас,